вівторок, 1 березня 2016 р.

Англійська мова - це цікаво!


  Англійська мова - це цікаво!

                                                                                         Знай англійську мову і вивчай:
                                                                            Вона твоя й моя.
                                                                            А перш за все всі букви знай
                                                                            Від А до Я.



Англійська мова - це мова міжнародного спілкування, мова ООН, політики, мова Інтернету, бізнесу, науки, спорту, авіації, торгового флоту! Вона є другою найбільш поширеною мовою у світі (на першому місці - китайська), але вона найбільш популярна! Oдна третя частина всіх людей на планеті Земля розмовляє англійською мовою!

Англійська мова - це офіційна мова Великобританії, Ірландії, Сполучених Штатів Америки, Канади, Ямайки, Південної Африки, Австралії і Нової Зеландії, а ще вона широко поширена в Індії.



Оскільки багато людей говорять англійською мовою, існує багато різних видів англійської мови. Найкраща форма англійської мови називається Standart English, і це мова освічених носіїв англійської мови. Вона використовується урядом Великої Британії, the BBC (British Broadcasting Corporation), університетами, тому його часто називають Queen's English. American English є варіантом англійської мови, яким розмовляють у Сполучених Штатах Америки. Вона відрізняється від англійської мови вимовою, інтонацією, правописом, словником і навіть граматикою.

Немає коментарів:

Дописати коментар